Sport

Formula Driver 26.-27.8.2017. Ogulin: međunarodna utrka na stazi podno Kleka

Formula Driver dolazi. 26. i 27. kolovoza se na stazi podno Kleka, a iznad Ogulina, održava Međunarodna utrka Formula Driver, koja će ugostiti preko 150 vozača s timovima iz Hrvatske, Austrije, Slovenije i Italije. Nakon višegodišnje pauze automobilizam se vraća u Ogulin na velika vrata i to već 26. - 27.8.2017., gdje će na stazi Klek podno istoimene planine ugostiti brojne vozače najpopularnije automobilističke discipline, Formula driver. Utrka u Ogulinu je treća po redu u prvenstvu, sa prvom utrkom u legendarnom Buzetu zatim drugom na Učkoj gdje je nastupilo ukupno više od 300 natjecatelja iz Italije, Slovenije, Austrije i Hrvatske. Organizacijske pripreme ove međunarodne utrke kao i pripreme staze su u punom jeku i lagano se privode kraju te su uloženi veliki napori da se napravi priredba dostojna jednog ovakvog međunarodnog prvenstva koje je upisano u FIA i HAKS kalendar.
Auto klub Klek je Ogulinu pripremio vikend vrhunske zabave i spektakla obuhvaćajući do sada neviđenu izložbu trkaćih automobila, u subotu 26. kolovoza, u samom centru grada u periodu od 16 do 20 sati kada će svi zainteresirani moći izbliza zaviriti u najbolje međunarodne trkaće automobile i njihovu opremu, upoznati vozače i porazgovarati s njima, te doznati sve što su ikada željeli znati o auto utrkama, kako se za njih pripremaju, imaju li tremu, koliko vremena i truda ulažu u svoja vozila i razvoj zavidnih vještina koje će demonstrirati na samoj utrci, kao i sve ostale pojedinosti koje nisu imali priliku do sada pitati uživo profesionalne vozače. Kao šlag na tortu bit će održan i svečani defile u pratnji sa motoristima Moto kluba Vještice, koji svakako valja vidjeti. Nakon izložbe i defilea će u večernjim satima biti održan i tematski party u caffe baru „City bar“.
U nedjelju 27.8. od 8:20 sati  je zakazan start prvog treninga na stati Klek nakon čega će uslijediti i svečano otvorenje utrke uz defile motorista. Poslije otvorenja slijede 3 utrke nakon kojih će biti proglašenje pobjednika utrke Formula driver Ogulin 2017 – Memorijal Ivica Kišasondi. Tijekom utrke za sve posjetitelje je organiziran i prigodni program uz mogućnost okrijepe. Sve posjetitelje očekuje vikend prepun adrenalina i dobre zabave!

Formula Driver 26.-27.8.2017. Ogulin: međunarodna utrka na stazi podno Kleka
Formula Driver 26.-27.8.2017. Ogulin: međunarodna utrka na stazi podno Kleka


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA