Djevojke i auti

FOTOGALERIJA: Hostese sa Tokyo Motor Showa koji se održava od 27. listopada do 5. studenog 2017. - uz brojne atraktivne automobile stajale su i brojne još atraktivnije japanske manekenke

Specijalizirani automobilski novinari imaju privilegiju vidjeti sve automobilske novitete s ovogodišnjeg autosalona u Tokiju prije ‘običnih’ smrtnika. Baš kao i na svakom salonu automobila, tako je i autosalon u Tokiju prepun prelijepih hostesa. Štoviše, često su mamile muške uzdahe jače od metalnih ljubimaca uz koje su stajale, po tko zna koji put potvrdivši da lijepa žena i lijep automobil čine savršen spoj. Obzirom da velik broj hostesa i lijepih djevojaka ne ostane na danima autosalona koji su otvoreni za javnost, od 27. listopada do 5. studenog 2017., a kako ne biste ostali uskraćeni za ovaj užitak, objavljujemo set fotografija najatraktivnijih djevojaka iz Tokija. Više o automobilskim novitetima na autosalonu pročitajte na linku TOKYO MOTOR SHOW 2017. Kliknite na link za veliku fotogaleriju sa hostesama na autosalonu uTokiju!

Kliknite na link za veliku fotogaleriju sa hostesama na autosalonu uTokiju!

Kliknite na link za veliku fotogaleriju sa hostesama na autosalonu uTokiju!

Kliknite na link za veliku fotogaleriju sa hostesama na autosalonu uTokiju!Kliknite na link za veliku fotogaleriju sa hostesama na autosalonu uTokiju!


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA