Vijesti

Hajduk je dobio nove sponzorske automobile marke Audi

HNK Hajduk i Audi centar Split potpisali su novi sponzorski ugovor. Vizualni identitet Audi centra Split će krasiti prednji dio dresa druge momčadi Hajduka kojeg su tijekom potpisivanja sponzorske suradnje promovirali Josip Bašić, Deni Jurić i Patrik Gujić.

Ugovor su u prostorijama Audi centra Split potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i Ivan Kovačić, član Uprave Autokuće Kovačić. Audi centar je pod vodstvom Autokuće Kovačić koja je ovlašteni prodajno-servisni Audi partner za Splitsko - dalmatinsku županiju.

Hajduk je dobio nove sponzorske automobile marke Audi
Hajduk je dobio nove sponzorske automobile marke Audi

- Drago mi je što je ovako veliki brend prepoznao Hajduk i uključio se u Klub kao jedan od većih sponzora. Na tome prijateljima iz Audi centra Split veliko hvala. Siguran sam da će suradnja u budućnosti biti povećana i poboljšana, te da će ovako veliki brend privući i druge sponzore. Drago mi je što je Audi prepoznao nas kao veliki europski klub - rekao je predsjednik Kos i izrazio zadovoljstvo današnjim događajem.

- Čast mi je što smo ovo uspjeli organizirati u našim prostorijama i što smo realizirali suradnju koja je rađena po uzoru na velike europske klubove. Nadam se da je ovo početak dugoročne suradnje koju ćemo proširivati. Želim Hajduku puno sportskog uspjeha i da zajedničkim snagama ostvarujemo zajedničke ciljeve - kazao je Ivan Kovačić, član Uprave Audi centra Split.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA