Najčitanije

Hrvatska bura jača od pustinje Gobi, Australije i Patagonije: lete kamioni i motocikli (VIDEO)

Bura je nemilosrdna, a svoju uragansku snagu na svojim leđima je sasvim nenadano iskusio strani motociklist i kamion iz Poljske. Naravno, oba nisu poštovali zabranu prometa za kamione i motocikle i umalo ih to nije koštalo glave, no samo ih je pusta sreća spasila  težih posljedica, a može se reći da su super prošli i bez štete na svojim vozilima, a bilo je gadno – jako gadno. Pogledajte prvo video sa zaobilaznice oko Rijeke na dionici Hreljin – Kukuljanovo gdje se kamion iz Poljske vozi na samo dva kotača i malo je nedostajalo da ga bura prevrne na bok nekoliko puta.

Jednako pogubeljno, no na sreću bez štete i ozlede, prošao je motociklistički pustolov Goodwill Journey koji motociklom putuje godinama po čitavom svijetu, ali izjavio je da ovo što je doživio u Hrvatskoj nije ni na svojim najtežim putovanjima od pustinje Gobi, Australije i Patagonije. Tri dana putuje i bori se s niskim temperaturama, kišom i snijegom te ga je na kraju zaustavila orkanska bura koja ga je srušila s motocikla. Nije poslušao savjet jednog starog domaćina i uletio je u orkansku buru koja ga je jednostavno pomela i bacila na asfalt skupa s motociklom.

Na kraju je sretnom motociklisti na cesti pomogao Aramis Naglić, sada košarkaški trener, a nekadašnji hrvatski reprezentativac u košarci koji je osvojio srebrnu medalju na ljetnoj Olimpijadi 1992. godine.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA