Top vijesti
  • By: Davor Kindy
  • Foto: Otk Kurbla Garešnica
  • Objavljeno: 04.10.2017 13:00 sati
  • Kratki link: http://bit.ly/2fPLoVP

Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci

Pozivamo sve oldtimeraše i ostale koji su zainteresirani za sudjelovanje u prvom Humanitarnom oldtimer maratonu za Sos Dječje selo Ladimirevci, da se što prije prijave na e-mail kurbla.garesnica@gmail.com putem prijavnice koja se nalazi na linku PRIJAVA ili na kontakt telefon 095 5444 893 predsjednik Boro Golenko i 098 979 3998 tajnik Ozren Milanović. 1. Humanitarni oldtimer maraton održat će se od 13. do 15. 10. 2017. sa ciljem prikupljanja donacije za Sos Dječje selo Ladimirevci. U Selu boravi oko 80 djece u dobi od 0 do 18 godina.  Sakupljat će se donacija od 100 kn po sudioniku koja u cijelosti ide Dječjem selu. Isto tako možete ponesti i materijalne donacije ( higijenske potrepštine, igračke, slatkiše, školski pribor ) koje ćete sami uručiti. Sudionici koji planiraju krenuti u petak  putovanje, noćenje i prehranu organiziraju u vlastitom aranžmanu. Postoji mogučnost noćenja u Karlovcu ( kontaktirati g. Vilibora na broj 098 171 09 53 ).

Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci
Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci

U subotu je predviđeno okupljanje oldtimeraša na gradskoj tržnici u Garešnici od 8:00 do 10:00 h. Tamo će u suradnji Otk Kurble Garešnica, udruge Cvijet, gostionice Kod Bake i mesnice Papica biti poslužen doručak u obliku švedskog stola za pristigle sudionike. Nakon toga u organiziranoj koloni kreće se prema Lipiku, Bijelim Stijenama i Okučanima pa dalje do Nove Gradiške. Tamo vas doćekuje Otk Classic 99 N. Gradiška sa pićem dobrodošlice. Dalje put nastavljamo preko Oriovca u smijeru Slavonskog Broda gdje vas dočekuje Otk Slavonski Brod sa ručkom. Iza ručka put se nastavlja prema Đakovu gdje vas čeka Otk Đakovo sa okrijepom.

Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci
Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci

Nakon kratkog odmora putuje se dalje do Vinkovaca gdje vas dočekuje Otk Stari sjaj Vinkovci. U Vinkovcima je izložba i pauza iza koje se nastavlja dalje do Nuštra gdje Otk Stari sjaj priprema večeru. Iza večere odlazi se u Vukovar do hostela Dubrovnik koji u suradnji sa Ministarstvom hrvatskih branitelja omogućuje besplatno noćenje u spavaonicama hostela. Nedjelja zapoćinje sa doručkom od 8:00 h koji organizira Otk Stari sjaj Vinkovci, nakon njega je obilazak spomen groblje u Vukovaru i Ovčari i zatim odlazak u  Sos Dječje selo Ladimirevci na druženje sa djecom i uručenje prikupljenih donacija. Iza druženja sa djecom, predviđen je ručak te kraj humanitarnog maratona. Ručak će biti organiziran uz participaciju sudionika od 30 kn po osobi. Svi koji se nalaze na pravcu rute kojom će humanitarni maraton prolaziti, mogu se u njega uključiti u njima najbilžim gradovima u kojima će se raditi pauze.

Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci
Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci

Molimo sve zainteresirane za ovaj Humanitarni maraton da se prijave najkasnije do 10. 10. 2017. na email kurbla.garesnica@gmail.com, putem prijavnice ili telefonski na brojeve: 095 5444 893 Boro Golenko - predsjednik i  098 979 3998 Ozren Milanović – tajnik.
Troškovi humanitarnog oldtimer maratona:
Donacija za Sos Dječje selo Ladimirevci: 100 kn
Startna tablica u obliku naljepnice: 10 kn
Participacija za ručak u nedjelju: 30 kn

Otk Kurbla Garešnica
www.kurbla.net


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA