Predstavljamo

Hyundai Kona: europska prezentacija za novinare u Barceloni, u prodaji od 22. studenog 2017. od 119.900 kuna

Održana je europska prezentacije Kone s vožnjama za novinare u Barceloni. Kona je istinski SUV progresivnog dizajna s mogućnošću pogona na sva četiri kotača. Progresivan dizajn Kone naglašavaju kaskadna rešetka hladnjaka, dvostruka prednja LED dnevna svjetla te mogućnost izbora deset kombinacija boja karoserije i dvije boje krova. Kona nudi visoku razinu sigurnosti, bežično punjenje pametnih telefona, povezivanje s Android Auto i Apple CarPlay sustavima te Krell prvorazredni audio sustav. Kona je dostupna već od 119.990 kuna u izvrsno opremljenom paketu opreme DRIVEit.

Hyundai Kona: europska prezentacija za novinare u Barceloni
Hyundai Kona: europska prezentacija za novinare u Barceloni

Hyundai Kona je novi član B-SUV segmenta te četvrti član Hyundai SUV obitelji u Europi, uz Grand Sante Fe, Santa Fe i Tucson. Na hrvatskom tržištu dostupna od 22. studenog 2017. godine, Kona predstavlja individualan, moderan i aktivan životni stil modernih Hyundai kupaca. Kona je istinski SUV progresivnog dizajna s mogućnošću pogona na sva četiri kotača, 7 DCT mjenjačem i detaljima koji se mogu personalizirati prema potrebama urbanih Hyundai kupaca.

Hyundai Kona: europska prezentacija za novinare u Barceloni, u prodaji od 22. studenog 2017. od 119.900 kuna
Hyundai Kona: europska prezentacija za novinare u Barceloni, u prodaji od 22. studenog 2017. od 119.900 kuna

„Hyundai Kona nije još samo jedan automobil u poznatoj SUV gami vozila – ona je važna prekretnica na našem putovanju na kojemu ćemo postati prvi azijski automobilski brand u Europi do 2021. godine“ izjavio je Thomas A. Schmid, stariji izvršni dopredsjednik HME. “Sa svojim istinskim SUV genima, progresivnim dizajnom i premium mogućnostima Kona je simbol načina života modernog kupca. Kona isto tako dodatno naglašava privlačnost branda Hyundai te njegovu želju da privuče nove kupce.”

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Moderan, proporcionalan i dinamičan izgled Kone dodatno je naglašen kaskadnom rešetkom hladnjaka koja predstavlja jedan od novih simbola Hyundai identiteta, dvostrukim LED prednjim svjetlima i LED dnevnim svjetlima za vožnju te kratkim stražnjim prevjesima i branicima. Kona dolazi uz 10 dostupnih boja karoserije (Chalk White, Lake Silver, Dark Knight, Tangerine Comet, Acid Yellow, Pulse Red, Velvet Dune, Ceramic Blue, Phantom Black, Blue Lagoon) i dvije boje krova (Dark Knight i Phantom Black), koje čine ukupno dvadeset kombinacija boja, omogućujući kupcima da kreiraju kombinacije koje najbolje odgovaraju njihovom karakteru i životnom stilu.

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Svi materijali unutrašnjosti pažljivo su odabrani kako bi zadovoljili najviše standarde kvalitete. Novost kod unutrašnjeg dizajna je mogućnost potpune personalizacije i kreiranja vlastitog stila. Dostupne su četiri boje unutrašnjosti, osim klasične sive, moguće je birati između crvene, narančaste i boje limete. Bojom su naglašeni detalji poput ventilacijskog otvora, prošiva presvlaka na sjedalima te obloge upravljača, a crvena i boja limete dolaze i sa sigurnosnim pojasevima u istim bojama.

Kona nudi izbor između dva moderna visoko učinkovita turbobenzinska motora s velikim okretnim momentom i izvrsnom efikasnošću po pitanju potrošnje goriva: 1.0 T-GDI sa 6 stupanjskim ručnim mjenjačem i 120 KS te 1.6 T-GDI 177 KS i 7 stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom te pogonom na sve kotače.
Na ljeto 2018. Hyundai će za Konu lansirati i svoju sljedeću generaciju efikasnih dizelskih motora zapremnine 1.6 litara dostupnih sa 6 stupanjskim ručnim ili 7 stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, kao i električnu verziju automobila.

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Kona nudi besprijekoran integrirani sustav povezivanja i multimedije koji vožnju čine intuitivnijom i sigurnijom. Kupci mogu birati između tri opcije: standardni audio sustav s 5'' LCD dodirnim zaslonom s radijem te bluetooth i USB povezivanjem, audio sustav s 7'' LCD dodirnim zaslonom s integriranom stražnjom kamerom za parkiranje, Apple CarPlay i Android Auto sustavom ili 8'' LCD dodirni zaslon s navigacijom i 3D kartama. Ovaj sustav dolazi uz besplatnu 7-godišnju pretplatu na LIVE usluge koje donose informacije u realnom vremenu, o prometu, vremenskim uvjetima, radarskim kontrolama te zanimljivim lokacijama u blizini.

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Kona je opremljena Hyundai SmartSense sustavom koji je u skladu s najvišim europskim sigurnosnim standardima. Između ostalog podrazumijeva sustav prepoznavanja prepreka i autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB with pedestrian detection), detektor mrtvog kuta (BCW), sustav koji upozorava vozača na umor (DAW) i sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake (LKAS).

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Kona je prvi Hyundai model koji nudi head-up display, vodeći prikaz u klasi. Head-up display pokazuje relevantne informacije o vožnji izravno u liniji vida vozača, omogućujući vozaču bržu obradu informaciju te zadržavanje pozornosti na cesti. Kona je opremljena i prvoklasnim KRELL-ovim glazbenim sustavom s 8 zvučnika koji donosi vrhunski doživljaj u vožnji.

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Kona je istinski SUV s mogućnošću pogona na sva četiri kotača kojega krasi progresivan i moderan dizajn te napredne sigurnosne tehnologije. Personalizacija omogućuje kupcima da sami kreiraju kombinacije boja eksterijera i interijera koje najbolje odgovaraju njihovom karakteru i životnom stilu. Kona je dostupna već od 119.990 kuna u bogato opremljenom paketu opreme DRIVEit, a u prodajne salone u Hrvatskoj dolazi 22. studenog 2017. godine. Od proljeća iduće godine Kona će biti dostupna i u verzijama s dizelskim motorima, nakon čega se očekuje dolazak modela s električnim pogonom.

Hyundai Kona
Hyundai Kona

Hyundai Kona, u izvrsnom paketu opreme DRIVEit, dostupna je već od 119.990 kuna. Dolazi uz najnoviju tehnologiju aktivne zaštite, sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake i sustav upozorenja vozača na umor, tu su i start i stop sustav, tempomat, bluetooth, upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom, LED dnevna i pozicijska svjetla, uzdužni krovni nosači, SUV obloge, električno podesivi i grijani vanjski retrovizori u boji vozila, 16“ aluminijski naplatci...

Hyundai Kona
Hyundai Kona


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA