Sport

INA sponzor najboljeg hrvatskog vozača rallyja

U Rijeci je svečano najavljen početak sponzorske suradnje s najpoznatijim hrvatskim vozačem rallyja Jurajem Šebaljom. Gđa Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija, g. Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka, te Juraj Šebalj i njegova „desna ruka“, suvozačica Maja Sabol, simbolično su potpisali rally vozilo, koje će on voziti u nadolazećim utrkama.
„Inina podrška sportu je neupitna – kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka smo dokazano najbolji prijatelj i partner hrvatskog sporta, a osobito automobilizma. Drago nam je što smo uspostavili suradnju s Jurajem i vjerujem kako ćemo zajedno postići mnoge uspjehe. I ove će se godine Juraj natjecati u jednoj od najvažnijih i naprestižnijih auto utrka u Hrvatskoj – INA Delta Rallyju, te ćemo s nestrpljenjem iščekivati hoće li odnijeti i osmu pobjedu“, izjavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija Ine.
Sponzorsku suradnju Ine i Juraja Šebalja komentirao je i direktor Rafinerije nafte Rijeka g. Erkki Ranta: „INA proizvodi visokokvalitetna benzinska i dizelska goriva, a posebno smo ponosni na naša nova goriva koja smo kupcima predstavili prošle godine: Class Plus, Arktik, ali i gorivo s čak 100 oktana. Jasno je da automobilizam i naftna industrija idu ruku pod ruku i drago nam je što možemo našim vrhunskim gorivima doprinijeti top izvedbi naših sportaša i adrenalinska uzbuđenja podići na još višu razinu.“
Juraj Šebalj najtrofejniji je hrvatski vozač rallyja. Debitirao je 1996. godine, a od 2004. godine sa suvozačem Tonijem Klincem krenula je serija pobjeda i postolja na raznim rallyjima. Jedanaest puta bio je prvak Hrvatske u rallyju, a zaključno s 2016. godinom sedam je puta osvojio INA Delta Rally.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA