Vijesti
  • By: Davor Kindy
  • Foto: Auto Hrvatska
  • Objavljeno: 11.05.2018 14:00 sati
  • Kratki link: http://bit.ly/2Iwbbil

Jeste za đir? - Provozajte se u omiljenom Volkswagenu!

Ove subote, 12.5. 2018. od 9-14 sati posjetite Supernova centar u Zadru u sklopu kojeg Auto Hrvatska organizira prezentaciju novih modela Volkswagen vozila koji su spremni da ih provozate.
Cijenite dobar dizajn i samostalnost? Istaknite se u masi i provozajte se u novom  T-rocu.
Novi Polo: pouzdan, siguran, sportskih karakteristika. Svojim jasnim oblicima i elegantnim linijama pronalazi savršenu ravnotežu između dizajna i funkcionalnosti. Uvjerit će vas svojim komfornim, sigurnim i modernim elementima. Ukratko: poželjet ćete ga voziti.
Doživite značajke Caddya iz različitih perspektiva. Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi.

Jeste za đir? - Provozajte se u omiljenom Volkswagenu!
Jeste za đir? - Provozajte se u omiljenom Volkswagenu!

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.
U sklopu centra posluje:
Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila
Ovlašteni prodajno-servisni centar za VW vozila
Ovlašteni servisni centar za Škoda vozila
Centar rabljenih vozila
AH Servis - servis za sve marke vozila
Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila
Ovlašteni servisni centar za VW, Audi i Škoda vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.
Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.
U servisu za sve marke vozila moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.
Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u salonima za VW i Audi vozila izloženi su uvijek najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina  kupnje vozila.
U sklopu poslovnog centra posluje i Centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila i ponudom usluga kupnje, zamjene i otkupa, mogućnošću financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom u mogućnosti smo ponuditi i druge načine  plaćanja,  poput  financiranja putem leasinga te putem kredita banaka, financiranje kreditnim karticama Amex i Diners do čak 60 rata.
Kupcima je omogućena uz uslugu“staro za novo“ i  i zamjena vozila po principu „staro za staro“, odnosno kupci mogu svoje rabljeno vozilo ostaviti u zamjenu za drugo vozilo.  Ukoliko kupci žele svoje vozilo zamijeniti, u mogućnosti smo ponuditi besplatnu procjenu vozila.
Termin servisa ili probne vožnje moguće je dogovoriti i putem online obrasca na internet stranici http://www.ahautomobili.hr
Kontakt za više informacija:
Auto Hrvatska Automobli d.o.o. / Podružnica Zadar  / Franka Lisice 85, Zadar, Tel: 023 344 810 / E-mail: ahazadar@autohrvatska.hr  /  www.autohrvatska.hr


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA