Akcije

Ljetna ponuda iz Tomić & CO servisa

BMW Hrvatska, odnosno tvrtka Tomić & CO priopremila je za vlasnike BMW automobilaposebnu ljetnu ponudu u sklopu koje je osiguran pospust od 20 posto na izmjenu kočnica i besplatan pregled vozila u 30 točaka. Preciznost i funkcionalnost do najsitnijeg detalja: originalni BMW dijelovi podvrgavaju se istim standardima kvalitete kao i BMW vozila – od planiranja do osiguranja kvalitete. Preciznost i visoka kvaliteta konstrukcije svakog originalnog BMW dijela jamči savršenu usklađenost svih dijelova vašeg BMW vozila – za optimalne performanse te maksimalnu sigurnost i životni vijek.
U hitnim slučajevima svaki je centimetar važan i zato su originalne BMW kočnice pojedinačno usklađene prema međudjelovanju čimbenika poput aerodinamike, ABS-a, šasije, karoserije i motora od modela do modela. Posebni kompozitni materijali osiguravaju maksimalnu kočnu sigurnost i dugotrajnost. Ti originalni BMW dijelovi nebrojeno su puta testirani opsežnim pregledima i simulacijama kako biste se mogli osloniti na njih kad vam je to najpotrebnije.
Popust se odnosi na sav materijal i na rad, a ponudom su obuhvaćeni svi BMW modeli. Više informacija na linku BMW LJETNA PONUDA.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA