Predstavljamo
  • By: Davor Kindy
  • Foto: Mercedes-Benz
  • Objavljeno: 02.03.2017 09:30 sati
  • Kratki link: http://bit.ly/2sVIZyv

Nova Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet: otvorena za intenzivni užitak

Mercedes-Benz zaokružuje obitelj svoje E-klase s novom E-klasom Cabriolet. Ovaj četverosjed otvorenog krova s klasičnim mekanim krovom kombinira čisti, senzualni dizajn s udobnosti na duge pruge za četiri putnika i najnovijim tehnologijama. To uključuje sveobuhvatnu integraciju pametnog telefona s bežičnim punjenjem i ključnim funkcijama, širokim zaslonom kokpita i najnovijim sustavima pomoći vozaču. Snažni motori i udoban ovjes osiguravaju sportsko i luksuzno iskustvo vožnje. na zahtjev, Cabriolet se može opremiti s AIRCAP električnom zaštitom od propuha i AIRSCARF sustavom grijanja vratova putnika – kako bi se povećala udobnost vožnje s otvorenim krovom. Po prvi put, Cabriolet model je također dostupan s 4MATIC pogonom na sve kotače.

Nova Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet: otvorena za intenzivni užitak
Nova Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet: otvorena za intenzivni užitak

Novi Cabriolet je prvi i najmlađi član Mercedes-Benzove obitelji E-klase, koja je u razmaku od jedne godine u potpunosti obnovljena. U isto vrijeme, marka sa zvijezdom nastavlja svoju tradiciju proizvodnje kabrioleta visokih performansi s klasičnim mekanim krovom. "Strast za izvanrednim vozilima, koju dijelimo s našim klijentima, odražava se u našoj novoj E-klasi Cabriolet na jedinstveni način. To je automobil koji ljudima omogućuje uživanje u udobnosti i luksuzu na otvorenom zraku," kaže Britta Seeger, član upravnog odbora kompanije Daimler AG, odgovorna za oglašavanje i prodaju Mercedes-Benz automobila. S podignutim mekanim krovom, E-klasa Cabriolet ima siluetu E-klase Coupé i ističe se jednakim izražajnim proporcijama. Bliske veze između ova dva modela na sličan način su očite u čistom dizajnu s naglaskom na površine s jasno izraženim linijama i senzualnim oblicima. Istaknuto i prigušeno u isto vrijeme, dizajn predstavlja eleganciju i inteligenciju. To je ono što oblikuje pojavu modela Cabriolet, koji ipak ima jedinstveni karakter, pogotovo sa spuštenim krovom.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

 
Istaknuti prednji kraj s nisko postavljenom prednjom maskom u obliku dijamanta i središnjom zvijezdom, LED High Performance prednjim svjetlima (ili opcijskim MULTIBEAM LED prednjim svjetlima visoke razlučivosti), izvučenim poklopcem motora s bubrezima i potpuno uvlačnim bočnim prozorima, ističe dinamiku modela Cabriolet. Zategnuti mekani krov sa stražnjim prozorom harmonično prelazi u mišićavi stražnji kraj. Njegove izdužene, senzualno oblikovane bočne stranice i dvodijelna, ekstremno tanka LED stražnja svjetla ističu sportski karakter ovog četverosjeda. Uz to, kada su upaljena, stražnja svjetla ističu se intenzitetom i oblikom koji podsjeća na odsjaj mlaznih motora. Kao novu značajku, stražnja svjetla uključuju specijalni svjetlosni šou za vozača kada se približi automobilu. Sa spuštenim krovom, postaje očita harmonija između vanjskog i unutrašnjeg dizajna, koja jedinstveno ističe detalje visoke kvalitete. Vizualni entitet, koji se sastoji od anodnog, poliranog aluminija (AMG Line mat aluminij paket) kreiran je okvirom A nosača i prednjeg vjetrobrana, zajedno s ukrasnom trakom linije prozora i širokom trakom obruba odjeljka mekanog krova. U ovaj okvir harmonično je integrirano treće stop svjetlo s bijelom prozirnom lećom.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Za 15 milimetara niži ovjes u odnosu na limuzinsku izvedbu, na sličan način ističe luksuzni sportski karakter E-klase Cabriolet. Na taj način automobil demonstrira svoje sportske karakteristike čak i sa standardnim 17 inčnim naplatcima. Mekani krov dostupan je u tamno smeđoj, tamno plavoj, tamno crvenoj ili crnoj boji. Standardni dio opreme je potpuno automatski akustični mekani krov. Njegova višeslojna struktura sa sofisticiranom izolacijom smanjuje buku vjetra i vožnje, što olakšava razgovor putnika, čak i tijekom vožnje visokim brzinama. Struktura mekanog krova ima jednako pozitivni efekt što se tiče klimatske udobnosti i Cabriolet čine prikladnim za cjelogodišnju uporabu. Izveden iz S-klase Cabriolet, ovaj mekani krov također zadovoljava standardne visoke kvalitete u smislu dugotrajnosti i uporabe. Može se u potpunosti otvoriti i zatvoriti unutar 20 sekundi do brzina od 50 km/h. Nakon otvaranja, tiho i precizno se sprema u odjeljak mekanog krova u prtljažniku. Povlačni pokrov razdvaja mekani krov od ostatka prtljažnika. Zahvaljujući potpunoj električnoj kontroli, koja je dio opcijskog Cabriolet Comfort paketa, vozač se ne mora zaustaviti kako bi ručno upravljao krovom. Kapacitet prtljažnika od 385 litara (310 litara sa spuštenim krovom) nudi sve potrebne sastojke za visoku razinu svakodnevne praktičnosti. Potpuno nova stražnja klupa, koja se može preklopiti u omjeru 50:50, kreira otvor u naslonu, što predstavlja još jednu prednost u smislu svakodnevne praktičnosti.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Unutrašnjost nove E-klase Cabriolet ima jasan osnovni oblik. Gornji dio prednje ploče čini se kao da lebdi i naslanja se na istaknutim bočnim elementima koji se senzualno stapaju s prednjim vratima. Materijale izuzetno visoke kvalitete i završne obrade ističu sportski, stilski karakter automobila i održavaju privlačnost izvanredne visoke klase. Dva opcijski dostupna 12,3 inčna zaslona (31,2 cm, rezolucija od 1920 x 720 točaka) – jedinstvena prodajna značajka u ovom segmentu – stapaju se ispod dijeljenog staklenog pokrova kako bi kreirali široki zaslon koji se čini kao da lebdi u zraku, ali se ipak uglađeno stapa između gornjeg i donjeg dijela kokpita. Vozač može birati između tri različita stila virtualnih instrumenata: "Classic", "Sport" i "Progressive". Bazni model kombinira dva okrugla instrumenta i 7 inčni zaslon u boji (17,8 cm, rezolucija od 1000 x 600 točaka) sa središnjim zaslonom dijagonale 8,4 inča (21,3 cm, rezolucija od 960 x 540 točaka). Instrumenti, ploča s instrumentima i središnji zaslon ugrađeni su u jedan okvir s piano završnom obradom visokog sjaja. Prepoznatljive sportske istaknute značajke uključuju otvore za zrak u Sivershadow izvedbi s oblikom koji je inspiriran mlaznim motorima.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Vozač ima nekoliko opcija za upravljanje pločom s instrumentima, multimedijskim sustavom i drugim funkcijama: dodirne kontrole na upravljaču za kontrolu prstima, dodirna površina koja prepoznaje rukopis i Controller na središnjoj konzoli, LINGUATRONIC sustav glasovnih naredbi i tipke za direktan pristup, npr. za kontrolu klima uređaja i praktično aktiviranje i deaktiviranje određenih sustava pomoći vozaču. Avangardna i luksuzna sjedala za sva četiri putnika imaju specijalni karakter individualnih sjedala. Integralna sportska sjedala uključuju čvrste bočne potpore, integrirane naslone za glavu i opcijski AIRSCARF sustav grijanja u razini vrata putnika. Standardni automatski elementi za izvlačenje sigurnosnih pojaseva prednjih sjedala putnicima olakšavaju vezanje pojasa. Stražnja sjedala sada uključuju standardni otvor u naslonu, te su također grijana, što dodatno povećava prikladnost automobila za cjelogodišnju uporabu i potvrđuje da se radi o pravom četverosjedu. Materijali visoke kvalitete i moderne boje zajedno kreiraju sportski, moderan luksuz. Atraktivni detalji u yacht plavoj boji u kombinaciji s macchiato bež bojom, modelu Cabriolet osiguravaju prigušen, ekskluzivan izgled koji se povezuje s jahtama. Opcijske značajke uključuju kožu koja reflektira toplinu u pet boja. Također je moguće birati između devet različitih obloga, uključujući blijede elemente u inovativnom drvetu otvorenih pora i visokog sjaja.
Sustav unutrašnjeg osvjetljenja koristi izdržljivu, štedljivu LED tehnologiju. To jednako vrijedi za opcijski dostupno napredno ambijentalno osvjetljenje u 64 boja i specijalnom značajkom u obliku stražnjeg svjetla u oblozi stropa mekanog krova.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Klijenti koji odaberu kabriolet žele se voziti sa spuštenim krovom što je češće moguće. Maksimalna udobnost na otvorenom zraku u E-klasi Cabriolet moguća je zahvaljujući opcijskom AIRCAP automatskom sustavu za smanjenje propuha i AIRSCARF grijanju u razini vratova putnika, koji omogućuju uživanje na svježem zraku čak i pri niskim vanjskim temperaturama. AIRCAP sustav smanjenja propuha specifično je razvijen za Mercedes-Benzove kabriolete. Sastoji se od električno upravljanog usmjerivača vjetra nevidljivo integriranog u okvir krova i električne zaštite od propuha iza stražnjih sjedala. Pritiskom na tipku, ovaj sustav smanjuje unutrašnje turbulencije zraka čak i oko stražnjih putnika. AIRCAP sustav dio je Cabriolet Comfort paketa, koji također uključuje AIRSCARF sustav grijanja u razini vratova vozača i suvozača, kruženjem toplog zraka kada su vanjske temperature niske. Kombinacija ove dva komada opreme omogućuje uživanje na otvorenom zraku čak i tijekom hladnih dana. U usporedbi s prethodnim modelom, nova E-klasa Cabriolet je porasla u dužinu i širinu, te joj je povećan međuosovinski razmak: s dužinom vozila od 4826 mm, širinom od 1860 mm i visinom od 1428 mm, nova E-klasa Cabriolet je svakako veći model. Osnovna prednost šireg traga kotača, sprijeda 1605 mm (+67 mm) i straga 1609 mm (+68 mm), je dinamika vožnje. Ovaj, značajno veći ”otisak” posebno koristi putnicima na stražnjim sjedalima. U svakom od četiri sjedala visoke kvalitete – od kojih se svako čini kao individualno sjedalo – vozač i svi putnici moći će uživati u pravoj udobnosti čak i na dugim putovanjima.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Prilikom početka prodaje u ponudi će biti nekoliko snažnih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora, po prvi put uključujući izvedbe s 4MATIC stalnim pogonom na sve kotače. Nakon toga će ponuda uključivati ostale motore. Standardno, svi modeli se opremaju s 9G-TRONIC devet-stupanjskim automatskim mjenjačem, koji omogućuje brze promjene stupnjeva i niže okretaje motora. To posebno doprinosi štedljivosti i buci. Ovjes nove E-klase Cabriolet je projektiran da osigura agilni užitak u vožnji kao i jako udobnu vožnju. Prema udobnosti namješten DIRECT CONTROL ovjes s o amplitudi ovisnim sustavom prigušenja, koji je 15 milimetara niži od ovjesa limuzinske izvedbe, dio je standardne opreme. Kao opcijski dodatak dostupan je na jednaki način spušteni DYNAMIC BODY CONTROL ovjes s podesivom tvrdoćom. S ovim ovjesom, vozač može modificirati tvrdoću ovjesa uporabom prekidača za DYNAMIC SELECT sustav. Dostupan je široki raspon opcija namještanja između režima "Comfort", "Sport" i "Sport+". Izvedba Cabriolet također nudi opcijski AIR BODY CONTROL više-komorni zračni ovjes, koji je već viđen u limuzinskoj izvedbi E-klase. Zahvaljujući tri komore različitih dimenzija u sklopovima opruga stražnje osovine i dvije u sklopovima opruga prednje osovine, vozač može kontrolirati tvrdoću ovjesa u tri stupnja. Na ovaj način, putnici uživaju u mekanoj osnovnoj postavci ovjesa, zajedno sa sigurnim osjećajem dobre stabilnosti upravljanja pri višim brzinama.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Više-komorni zračni ovjes nadopunjen je elektronski kontroliranim prilagodljivim sustavom regulacije tvrdoće. Ovaj sustav automatski namješta tvrdoću svakog pojedinog kotača, kako bi odgovarala situaciji u vožnji i uvjetima na cesti – kao u slučaju manevara izbjegavanja prepreka ili na neravnom terenu. Na ovaj način sustav osigurava visoku udobnost vožnje zajedno s izvrsnom dinamikom vožnje. Uporabom DYNAMIC SELECT prekidača, vozač također može odabrati različite karakteristike ovjesa u kombinaciji s AIR BODY CONTROL sustavom: "Comfort", ECO, "Sport", "Sport +" i "Individual". Međutim, DYNAMIC SELECT sustav ne samo da omogućuje odabir karakteristika ovjesa u kombinaciji s DYNAMIC BODY CONTROL ili AIR BODY CONTROL sustavima, nego također vozaču omogućuje da utječe na druge postavke vozila – kao što su odziv na pritisak papučice gasa, ECO start/stop funkcija, trenutak prebacivanja automatskog mjenjača i više. Ovisno o razini opreme, DYNAMIC SELECT omogućuje slijedeće režime rada mjenjača: "Comfort", "ECO", "Sport", "Sport +" i "Individual". "Individual" vozaču omogućuje konfiguriranje vlastitih preferiranih postavki ovjesa.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

U kabrioletu, nedostatak krova često rezultira smanjenom krutosti karoserije. Mercedesovi inženjeri tijekom razvoja poduzeli su specifične mjere kako bi kompenzirali ovo smanjenje. Na primjer, strukturu školjke u prednjem dijelu i u podu su učinili izuzetno krutom, omogućavajući visoku razinu dinamike vožnje. Zadržana je inteligentna lagana konstrukcija s aluminijskim hibridnim dizajnom – značajkom izvedbe Coupé. Većina komponenata školjke napravljeno je od lijevanog aluminija i čeličnih limova. Prednji blatobrani, poklopac motora i prtljažnika, napravljeni su od aluminija. Cabriolet ne samo da zadovoljava sve trenutne nacionalne i međunarodne zahtjeve sigurnosti, nego također zadovoljava rigoroznije interne Mercedes-Benzove sigurnosne standarde, koji se baziraju na onome što se događa u stvarnim nesrećama. U slučaju sudara, visoka strukturna sigurnost karoserije i bogati niz sustava zaštite nude optimalnu zaštitu. To uključuje:
- Pirotehničke zatezače i limitere sile zatezanja na prednjim i stražnjim sjedalima
- PRE-SAFE® povlačne zatezače pojaseva na prednjim sjedalima
- Prednje zračne jastuke za vozača i suvozača
- Zračni jastuk za koljena vozača
- Bočne zračne jastuke za vozača i suvozača
- Opcija: zračne zavjese integrirane u gornji rub obloga prednjih vrata za zaštitu glave putnika u slučaju težih bočnih sudara (zračni jastuci za glavu)
- Opcija: stražnji bočni zračni jastuci

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Sustav zaštite u slučaju prevrtanja specifično je razvijen za izvedbu Cabriolet. Sastoji se od dva punjenja koja su u potpunosti spremljena iza stražnjih sjedala i time nevidljiva. Ako se detektira neizbježno prevrtanje, ova punjenja se pirotehničkim putem aktiviraju, te se izbacuju van kako bi osigurala prostor za preživljavanje zajedno s A nosačima. Kao član trenutne obitelji E-klase, novi Cabriolet nudi sve poznate značajke limuzinske i Coupé izvedbe E-klase. Dio standardne opreme je Active Brake Assist sustav. U mogućnosti je vozača upozoriti na mogući sudar, pružiti optimalnu podršku s kočenjem u nuždi i po potrebi, također autonomno aktivirati kočnice. Dodatno na sporo pokretna vozila, vozila koja se zaustavljaju ili miruju, sustav također može detektirati pješake koji prelaze opasnu zonu ispred vozila. Dodatne značajke uključuju Driving Assistance paket s dodatno razvijenim Active Distance Assist DISTRONIC sustavom uključujući Active Steering Assist: na svim cestama, ne samo da je u mogućnosti održavati pravilnu udaljenost do vozila ispred, nego po prvi put ih također može automatski pratiti do brzine od 210 km/h.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Opcijski dodaci uključuju MAGIC VISION CONTROL – inteligentni i jako učinkoviti sustav pranja/brisanja vjetrobrana. Njegovi otvori za vodu, integrirani s obje strane metlica brisača, tekućinu za pranje izbacuju odmah ispred metlice, u skladu sa smjerom kretanja brisača. Ovaj sustav omogućuje idealno pranje vjetrobrana bez poznatog prskanja vode koje može nakratko ometati vidno polje vozača. Nadalje, kada je mekani krov spušten, elektronska kontrola sustava uključuje Cabriolet funkciju koja smanjuje količinu vode, odnosno izbacuje potrebnu količinu vode točno ispred metlice brisača, uglavnom kada se brisač kreće prema dolje. Na ovaj način, vjetrobran se može praktično očistiti pri bilo kojoj brzini i sa spuštenim krovom – bez da voda uđe u putničku kabinu. Kompletni sustav, uključujući metlice brisača, je grijan kada vanjska temperatura padne kako bi se spriječilo zadržavanje leda i snijega tijekom zime. Cabriolet se standardno oprema s bogatim paketom opreme, uz široku ponudu opcija za individualiziranje. AMG Line paket služi za isticanje dinamičnosti izvedbe Cabriolet. Glavne razlike u usporedbi sa standardnim AVANTGARDE paketom su branici, bočni pragovi i veći kotači s AMG stilom. Točke u prednjoj masci u obliku dijamanta su kromirane, dok su diskovi prednjih kočnica perforirani. Unutrašnjost se može pohvaliti značajkama kao što su sjedala, presvučena ARTICO/DINAMICA crnim mikro vlaknima s kontrastnim sivim gornjim vezom, Seat Comfort paketom i AMG kožom presvučenim sportskim upravljačem.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Kabriolet prikladan za cjelogodišnju vožnju
E-klasa Cabriolet može se pohvaliti izvanrednom visokom razinom svakodnevne praktičnosti. Prikladna je za sve sezone i sve vremenske uvjete, zahvaljujući opcijskom AIRCAP automatskom sustavu za smanjenje propuha i AIRSCARF sustavu grijanja u razini vratova putnika, kao i nizu drugih značajki:
- Akustični mekani krov nudi zaštitu od topline i hladnoće
- Koža koja reflektira toplinu u kombinaciji s opcijskim kožnim dodacima
- Individualno preklopivi nasloni stražnjih sjedala s otvorom
- Opcija ugradnje priključka prikolice za na primjer prijevoz bicikala
- Opcijski, programibilni pomoćni grijač
- Opcijski 4MATIC pogon na sve kotače
- Potpuna integracija pametnog telefona

Opcijski COMAND Online informacijsko-zabavni sustav predstavlja novu eru umrežavanja i digitalizacije. On omogućuje laku integraciju pametnog telefona u informacijsko-zabavni sustav uz pomoć kapacitivnog spajanja antene i bežičnog punjenja. Na ovaj način, kompatibilni mobilni telefoni mogu se bežično puniti i spojiti na vanjsku antenu vozila. Uporabom komunikacije u bliskom polju (NFC), pametni telefon vlasnika postaje digitalni ključ vozila s kojim se automobil može zaključati i otključati kao i upaliti.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Ako je vozilo opremljeno s COMAND Online sustavom, moguće je koristiti Appleov sustav za pametne telefone CarPlay® kao i Googleov Android Auto™. Kao alternativa COMAND Online sustavu, dostupan je informacijsko-zabavni sustav Audio 20 USB. Kao i COMAND Online, dolazi s Bluetooth® hands-free sustavom i također omogućuje spajanje s internetom preko Bluetooth® veze s mobilnim telefonom i podatkovnim paketom. U kombinaciji s GARMIN® MAP PILOT sustavom, Audio 20 USB i COMAND Online u mogućnosti su primati precizne informacije u stvarnom vremenu preko usluge Live Traffic Information. Uz COMAND Online, nova "Free Flow" tehnologija koristi zelene linije kako bi vozaču bilo vizualno jasno gdje se nalaze slobodne rute. Također u obzir uzima prometne informacije dalje od glavnih cesta i vizualno ih prikazuje.
Dodatna značajka udobnosti je nova usluga Concierge Service, koja je dostupna u svim modelima E-klase preko usluge Mercedes me connect. Pretplatnici mogu iskoristiti nekoliko opcija pomoći: od rezervacija stola u restoranu do naputaka o turističkim rutama, informacija o kulturnim i sportskim događanjima, te rezervacija preko slanja navigacijskih odredišta direktno u vozilo. Pristup je jasan: registrirani Mercedes me connect korisnici mogu pozvati Concierge Service uslugu u 20 država u Europi, bilo preko iCall tipke u vozilu ili Mercedes me aplikacije. Osobni asistent pobrinuti će se za ostalo.

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Specijalno razvijen za kabriolete, klima uređaj reagira na činjenicu da li se automobil vozi sa spuštenim ili podignutim krovom. Za razliku od konvencionalnih sustava, klima se kontrolira potpuno automatski. To znači da vozač ne mora odbrati režim rada za spušteni ili podignuti krov, niti je potrebno spremati postavke temperature za ove uvjete vožnje. Funkcija preklapanja čini značajan podvig zbog neuočljivog prijelaza između režima rada sa zatvorenim i otvorenim krovom (i obrnuto) što osigurava maksimalnu udobnost. Mercedes-Benz je u proljeće 1992. predstavio četvrtu izvedbu karoserije u srednjoj klasi - model 300 CE-24 Cabriolet. Danas je ovaj četverosjed s otvorenim krovom postao poželjan kolekcionarski predmet. Njemački automobilski časopis "auto, motor & sport" tome svjedoči u svom internetskom izdanju: "Prošlo je neko vrijeme od kada su kabriolete serije 124 bili javna tajna. Danas se oni naširoko smatraju jednom od najboljih investicija."

Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet
Mercedes-Benz E-klasa Cabriolet

Nakon 25 godina, Mercedes-Benz odaje počast prvom kabrioletu iz obitelji E-klase, predstavljanjem "25th Anniversary" modela, koji je primarno namijenjen kolekcionarima i ljubiteljima jedinstvenih automobila. Istaknute značajke ovog luksuznog i ekskluzivnog "25th Anniversary" Edition modela uključuju 20-inčne aluminijske naplatke s 5 dvostrukih krakova, Cabriolet Comfort paket, umetke od brijesta otvorenih pora, AIR BALANCE paket s ekskluzivnim "DAYBREAK MOOD" mirisom, osvjetljene pragove vrata s natpisom Mercedes-Benz, podne prostirke od velura s utisnutim natpisom "25th Anniversary Edition", ambijentalnim osvjetljenjem i MAGIC VISION CONTROL sustavom pranja/brisanja vjetrobrana. Unutrašnjost uključuje designo ukrasne elemente visoke kvalitete u novim kombinacijama boja macchiato bež/tizian crvenoj. Luksuzni karakter nove E-klase Cabriolet podcrtava detaljan uzorak dijamanta, s pažljivo pozicioniranim perforacijama. Tu je i ponuda boja vanjštine – nove boje rubellite crvene metalik ili iridij srebrne – obje u kombinaciji s tamno crvenim mekanim krovom. Jedinstvena pojava ovog specijalnog modela je istaknuta "25th Anniversary" bedževima na prednjim blatobranima i središnjoj konzoli.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA