Vijesti

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u Hrvatskoj

Citroën jača svoj pohod na područje SUV-ova te lansira na hrvatsko tržište Novi kompaktni SUV C3 Aircross. Njegov jedinstveni oblik i prostrana unutrašnjost daju mu snažan i svjež stav. Osobnost vozila naglašena je velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Ovaj SUV odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u Hrvatskoj
Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u Hrvatskoj

Simbol programa „Citroën Advanced Comfort®”, Citroën C3 Aircross poziva na ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje. S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice uz Grip Control i Hill Assist Descent. Dolazi sa 12 sustava za pomoć u vožnji, kao što su head-up display i 4 tehnologije za povezivost, primjerice bežično punjenje za pametni telefon.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u Hrvatskoj
Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross lansira se u Hrvatskoj

Novi Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV duljine 4,15 m koji se ističe snažnim, originalnim i svježim stavom. Jedinstvenog je oblika karakterističnog za nove modele marke Citroën i diči se svim atributima robusnog i sigurnog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama odbojnika sprijeda i straga, velikim kotačima i oblogama odbojnika. Njegova silueta izdašnih oblika i naglašena snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina. C3 Aircross ističe se svojom ponudom personalizacije bez premca, sastavljenom od 85 kombinacija vanjskog izgleda, uz 3 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja, kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutarnjeg uređenja.

Dizajn kabine horizontalnih linija ističe prostor dostupan u kabini i naglašava sigurnost. Upravljač modela C3 Aircross također je u stilu SUV-a te pokazuje njegova vozna svojstva. C3 Aircross okretan je u gradu zbog svoje kompaktnosti i spreman na bijeg iz svakodnevice zahvaljujući sustavu Grip Control® uz Hill Descent Assist, te je za njega dostupna široka gama štedljivih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora.
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Duljina: 4,15 m
Širina: 1,76 m
Visina: 1,64 m
Međuosovinski razmak: 2,60 m
Obujam prtljažnika: 410 do 520 L
www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA