Predstavljamo

Novi modeli Mercedes-Benz u Hrvatskoj: GLA, E-klasa All Terrain, E-klasa Coupe i E-klasa

Tvrtka Star Import koja uvozi automobile marke Mercedes-Benz u Republiku Hrvatsku premijerno je predstavila na prostoru konjičkog kluba Mirnovec u Samoboru svoje nove ‘rasne konje’. Tako su na atraktivnoj lokaciji konjičkog kluba Mirnovec hrvatskom tržištu predstavljeni 3+1 noviteti Mercedesa. Radi se sve redom o atraktivnim novim modelima kao što su obnovljeni Mercedes-Benz GLA, kao i dvije poslastice Mercedes-Benz E-klasa Coupe i Mercedes-Benz  E-klasa All-Terrain, te već od prije poznata Mercedes-Benz E-klasa, ali u novoj verziji.

U Mercedesovim prodajnim salonima u Hrvatskoj dostupan je redizajn model Mercedes-Benz GLA koji donosi novu tehnologiju LED svjetala, a sada je dostupan I super atraktivnoj novoj boji ‘’Canyon beige’ koju možete vidjeti na fotografijama uz ovaj tekst. Ponuda redizajna GLA kreće najpopularnijim modelom pokretanim dizel motorom Mercedes-Benz GLA 180 d koja ima 100 KS i cijenu od 260.348 kuna.

Redizajn Mercedes-Benz GLA
Redizajn Mercedes-Benz GLA

Početna ponuda benzinskih motora starta verzijom Mercedes-Benz GLA 180 najveće snage 122 KS i cijene 244.768 kuna. Novo u ponudi je Mercedes-Benz  GLA 220 4 Matic koja ispod prednjeg poklopca ima benzinski motor najveće snage 184 KS. Ukupno se redizajn Mercedes-Benz GLA nudi u 11 izvedbi (5 dizelaša i 6 benzinaca). Top ponudu čini AMG verzija s motorom najveće snage 381 KS po cijeni 531.599 kuna.

Mercedes-Benz E-klasa All Terrain
Mercedes-Benz E-klasa All Terrain

Drugi prikazani novitet je Mercedes-Benz E-klasa All Terrain. To je karavanski crossove izuzetno atraktivnog oblika koji za sada dolazi u prodaju samo s jednim dizelskim motorom E 220 d najveće snage 194 KS. Kako to I dolazi s crossover oblikom, karoserija je povišena, vipa je za 29 mm Mercedes-Benz E-klase karavan iz koje je izvedena. U serijsku opremu ulazi Air Body Control sustav, te svi sustavi sigurnosti.koji su u ponudi. Cijena za Mercedes-Benz E-klasa All Terrain E 220 d kreće od 558.658 kuna.

Mercedes-Benz E-klasa Coupe
Mercedes-Benz E-klasa Coupe

Treći prikazani novitet je Mercedes-Benz E-klasa Coupe koja je izvedena iz limuzinske verzije. Karakteristična su četiri stkla na svakom boku i krov izveden bez B nosača. Mercedesov team iz tvrtke Star import smatraju kako će hrvatskim kupcima biti najzanimljivija dizelska verzija Mercedes-Benz E-klasa Coupe 220 d koja starta cijenom od 472.052 kuna. Najslabiji benzinaki motor je Mercedes-Benz E-klasa Coupe 200 koji košta 441.511 kuna. Top ponude Mercedes-Benz E-klasa Coupe je verzija E 400 4Matic koja košta 675.198 kuna.

Novi modeli Mercedes-Benz u Hrvatskoj: GLA, E-klasa All Terrain, E-klasa Coupe i E-klasa
Novi modeli Mercedes-Benz u Hrvatskoj: GLA, E-klasa All Terrain, E-klasa Coupe i E-klasa

Kao četverti, dodatni novitet (3+1) je novi ulazni model Mercedes-Benz E-klase limuzina s 2,0 litarskim dizelski motor najveće snage 150 KS koji u startu ima paket opreme Edition 1 po cijeni od 379.999 kuna.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA