Noviteti

Novi VW Polo predstavljen u Hrvatskoj: dostupan već od 99.300 kuna

- Novo izdanje nudi više prostora u unutrašnjosti, širok spektar sustava potpore i komfornih sustava te moderni infotainment
- Paleta učinkovitih motora
- Novi Polo beats iznimno atraktivan model s prepoznatljivim dizajnom

Potpuno novi VW Polo dostupan na svim prodajnim mjestima marke Volkswagen u Hrvatskoj. Aktualizirana verzija ovog uspješnog kompaktnog vozila izuzetno je svestrana: s novim i snažnim dizajnom, većom unutrašnjošću te širokim spektrom komfornih sustava i sustava potpore koji su do sada bili rezervirani za više klase vozila. U potpunosti je obnovljena i paleta motora. Osim brojnih benzinskih (TSI) tu su i dizelski motori (TDI) koji će biti dostupni krajem2017.godine.

Novi VW Polo predstavljen u Hrvatskoj: dostupan već od 99.300 kuna
Novi VW Polo predstavljen u Hrvatskoj: dostupan već od 99.300 kuna

On je jedan od najvećih među mališanima – Polo koji je prodan u više od 14 milijuna primjeraka. Sada je na startnoj poziciji najnovija verzija koja se prvi puta temelji na modularnoj poprečnoj platformi (MQB). Na taj je način moguće ponuditi različite pogonske sustave u klasi kompaktnih vozila. Zanimljiv je novitet u programu – Polo beats!

Novi VW Polo
Novi VW Polo

To je poseban model baziran na opremi Comfortline koji dodatno sadrži premium sound sistem „beats“ sa8-kanalnim pojačalom, 6 zvučnika i Subwooferom ukupne snage 300 W. Detalji prepoznatljivi isključivo za navedeni model su ekskluzivno dizajnirane „beats“ dekorativne folije na poklopcu motora i krovu vozila te lakometalni naplatci 16“ u dizajnu „Torsby“. Interijer vozila je prepoznatljiv po dekorativnim umecima „beats“ u boji „Velvet crvena“, a višenamjenskom upravljaču presvučenim kožom, sportskim komfornim prednjim sjedalima te tekstilnim tepisima.

Novi VW Polo
Novi VW Polo

Najnovija generacija modela Poloubraja se u najmodernija kompaktna vozila na svijetu. Već i osnovna verzija Polo „Trendline“ u sklopu serijske opreme nudi 4 vrata,multikolizijsku kočnicu, LED svjetla za dnevnu vožnju s Coming Home i Leaving Home funkcijom,sustav zaograničenje brzine (Speedlimiter) i sustav nadzora okoline „Front Assist“ sa City funkcijom kočenja u nuždi isustavom prepoznavanja pješaka. K tomu su opcijski dostupni sustavi poput automatske kontrole razmaka „ACC“ (sadase može aktivirati pri brzini do 210 km/h), potpore pri promjeni voznog traka „Blind Spot Detection“ s potporom izlaska iz parkirnog mjesta, djelomično automatske funkcije izlaska iz parkirnog mjesta„Park Assist“ i funkcije kočenja pri manevriranju koja automatski štiti od oštećenja nastalih tijekom parkiranja.

Novi VW Polo
Novi VW Polo

Zahvaljujući između ostalog velikoj ponudi vanjskih boja, oblogama instrumentne pločeu različitim bojama, različitim presvlakama sjedala, LED glavnim svjetlima iLED stražnjim svjetlimate, ne manje važno, najvećem panoramskompomičnom krovu u klasi,model Polo postaje šareniji i individualniji. Područje infotainmenta također nudi puno toga: najnovija generacija raspolaže veličinama zaslona od 6,5 do 8,0 inča,čija funkcionalnost i način rukovanja postavljaju nova mjerila u segmentu kompaktnih vozila.

Novi VW Polo
Novi VW Polo

Šestu generaciju modelaPolo pogoniukupno sedam učinkovitih benzinskih i dizelskih motora. Svi su modeli opremljeni start-stop sustavom imodusom rekuperacije; sasnagom većom od 95 KS općenito je moguća kombinacija s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke (DSG). Početna cijena modela VW Polo Trendline 1.0 sa 75KS je već od 99.300 kuna.

Novi VW Polo
Novi VW Polo

Novi VW Polo
Novi VW Polo


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA