Vijesti

Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora

- Vanjski izgled unaprijeđen je novom prednjom maskom, svjetlima, svjetlima za maglu i naplatcima
- Nagrađivani audiosustav BOSE Personal iz Micre sad je dostupan i u Jukeu
- Novi paketi za personalizaciju u bojama Energy Orange i Power Blue daju kupcima još više izbora
- Žarke nove boje karoserije – Vivid Blue i Chestnut Bronze
- U prodaji od svibnja 2018.

Nissan je najavio brojne nove značajke i osvježeni dizajn popularnog kompaktnog crossovera Juke. Unaprijeđen je vanjski izgled i izgled unutrašnjosti tog automobila koji je javnosti predstavljen u Nissanovu izložbenom prostoru na Ženevskom salonu automobila. Poboljšanja daju suvremen novi izgled prednjem kraju Jukea. Uključuju upečatljivu novu prednju masku V-motion boje tamnog kroma, tamna kućišta svjetla i tamne pokazivače smjera na vanjskim retrovizorima. LED svjetla za maglu sad su u serijskoj opremi od paketa Acenta.
Tri nova dizajna 16-inčnih i 18-inčnih aluminijskih naplataka dodana su u paletu Jukea, a također su dostupni od paketa Acenta. Kupci koji žele dodati dodatni dašak profinjenosti svojem automobilu mogu umetcima u boji personalizirati naplatke na razini opreme Tekna. Program personalizacije nudi i dijelove karoserije u boji, uključujući ukrasne profile prednjeg i stražnjeg branika, bočne zaštitne letvice i kućišta retrovizora. Riječ je o opcijskoj opremi koja se nadoplaćuje na razinama opreme N-Connecta i Tekna.

Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora
Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora

Dvije žarke nove boje karoserije, Vivid Blue i Chestnut Bronze, dodatno povećavaju izbor za kupce pri kupnji Jukea. Nissan Juke sad je privlačniji i obožavateljima glazbe zahvaljujući audiosustavu BOSE Personal. Taj nagrađivani automobilski audiosustav omogućuje putnicima potpuni užitak u zvuku koji osiguravaju BOSE sustav za obradu digitalnog signala i šest vrhunskih zvučnika, uključujući dva revolucionarna zvučnika BOSE UltraNearfield ugrađena u vozačev naslon za glavu. Taj je sustav dostupan samo u Nissanu.
Poboljšanja u unutrašnjosti uključuju dvije nove boje za personalizaciju, Energy Orange i Power Blue. One dodatno unaprjeđuju izgled središnje konzole, ventilacijskih otvora, umetaka u vratima i presvlakama sjedala. I dalje je dostupna personalizacija unutrašnjosti detaljima sjajne crne boje. Personalizacija unutrašnjosti serijski je moguća na razinama opreme N-Connecta i Tekna. Koža kojom je presvučen upravljač višeg je razreda te je poboljšana preglednost instrumentne ploče zahvaljujući novom zaslonu s informacijama koje se prikazuju bijelim slovima na crnoj pozadini. Ken Ramirez, viši potpredsjednik Odjela za prodaju i marketing, Nissan Europa, komentirao je: „Nissan Juke predvodnik je crossovera B-segmenta i danas je jedan od najpoznatijih i omiljenih modela. Ove nove značajke pružaju još veću mogućnost izbora za kupce i poboljšavaju prepoznatljiv izgled po kojem je Juke najbolje poznat.”

Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora
Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora

Nissan Juke prvi je crossover B-segmenta te je dostupan u četiri razine opreme (Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna). Svaki Nissan Juke opremljen je klima-uređajem, električno podesivim vanjskim retrovizorima, prednjim i stražnjim električno pokretanim prozorima, CD audio sustavom s 3,5-mm priključkom i LED serijskim dnevnim svjetlima. Razred opreme Acenta to nadopunjuje Nissanovim sustavom dinamičkog nadzora, prednjim svjetlima za maglu, tempomatom s graničnikom brzine, automatskim klima-uređajem, zatamnjenim staklima, USB-priključkom i Bluetooth vezom.
Juke je od razine opreme N-Connecta dostupan s multimedijskim sustavom NissanConnect, stražnjom kamerom za parkiranje, Nissan inteligentnim ključem i gumbom za pokretanje, električno preklopivim vanjskim retrovizorima, sjedalima djelomično presvučenima kožom i senzorima za automatsko uključivanje svjetala. Najraskošnija razina opreme, Tekna, svemu tome dodaje još upozorenje na nenamjernu promjenu traka, upozorenje na vozilo u mrtvom kutu, inteligentni Around View Monitor, kožnata grijana prednja sjedala te audiosustav BOSE Personal. Brojni dijelovi serijske opreme iz razina N-Connecta i Tekna dostupni su u nižim razinama opreme opcijski uz nadoplatu. Osvježeni Nissan Juke bit će u prodaji diljem Europe od svibnja 2018.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA