Vijesti

Škoda Vision X: nova studija mini SUV-a dolazi na autosalon u Ženevi

Na Ženevskom salonu automobila početkom ožujka 2018., češki proizvođač automobila pokazat će novu studiju mini SUV-a pod imenim Škoda Vision X. Trenutačno Škoda nije dala više informacija osim ovih crteža novog praktičnog all-roundera. Možete vidjeti na skicama kako je studija Škoda Vision X usmjerena na aktivne ljude iz urbanog okruženja, koji žele povremeno otići na nezahtjevne terene izvan asfalta. Novi mini SUV će biti predstavljen javnosti prvi put na Ženevskom salonu automobila u ožujku 2018.

Škoda Vision X: nova studija mini SUV-a dolazi na autosalon u Ženevi
Škoda Vision X: nova studija mini SUV-a dolazi na autosalon u Ženevi

Eksterijer hibridne studije je u boji ‘Flex Green‘. Hibridni urbani crossover jasno nosi oblik i karakteristike svoje velike braće Kodiaq i Karoq, te je kao takav treći u nizu SUV ponude Škode. Tamni krov pruža jednako sportski imidž i dinamičan izgled poput dopadljivo oblikovanih odbojnika, izraženih bočnih pragova, velikog panoramskog staklenog krova i kotača od legure od 20 cola.

Škoda Vision X
Škoda Vision X

U unutrašnjosti dominira veliki samostojeći zaslon u boji osjetljiv na dodir, a kojim se rukuje infotainment om i povezivanjem. Segment SUV-a jedan je od ključnih temelja Škodine ‘Strategije 2025‘, koja će do sredine idućeg desetljeća ponuditi plug-in hibridna vozila kao i sve električne automobile. Očekuje se tržišno lansiranje serijskog modela Škoda Vision X tijekom 2019. godine.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA