Akcije

Super ljetna ponuda za Peugeot 308 u kolovozu

Peugeot je u kolovozu pripremio ljetno osvježenje za Peugeot 308 u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi s odličnom opremom i atraktivnim cijenama. Ovaj odvažan, intuitivan model, modernog dizajna u ponudi je u ograničenim količinama i dostupan je odmah za isporuku. Modelu Peugeot 308 Element 1.6 BlueHDi 100 S&S po cijeni već od 116.900 kn, sada su se pridružili modeli Active po cijeni od 126.900 kn te modeli Style s cijenom već od 129.400 kn.

Super ljetna ponuda za Peugeot 308 u kolovozu
Super ljetna ponuda za Peugeot 308 u kolovozu

Specijalna serija Peugeot 308 Element nudi apsolutno najbolji omjer cijene i opreme koja uključuje 6 zračnih jastuka, klimu, tempomat, BlueTooth, električno podesive retrovizore, el. podizače stražnjih stakala, stražnje parking senzore i dr. Oprema Active uz to nudi dvozonski automatski podesiv klima uređaj, Hill Assist), paket Vidljivost, multifunkionalni zaslon na dodir 9.7", unutarnji retrovizor, i Follow me home sustav, kromirane umetke uz LED dnevna svjetla, alu naplatke 16" QUARTZ i dr.

Super ljetna ponuda za Peugeot 308 u kolovozu
Super ljetna ponuda za Peugeot 308 u kolovozu

Bogata oprema Style još uključuje stražnje senzore za pomoć pri parkiranju, prednja svjetla za maglu, alu naplatke 16" Pure TOPAZE, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo, električno preklopiva vanjska ogledala s osvjetljenjem pristupa vozilu i dr. Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 308 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Peugeot zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Peugeot svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA