Akcije

TOKIĆ - Zimske gume po akcijskim cijenama do 9.12.2017.

Tražite vrhunske zimske gume? Ako potvrdno kimate glavom, uputite se u jednu od 100+ Tokić poslovnica diljem Hrvatske i tijekom studenog potražite zimske gume poznatih svjetskih proizvođača po odličnim akcijskim cijenama! Iz odlične ponude izdvajamo Nordexx – brend za kvalitetu i učinkovitost. Akcijska ponuda vrijedi od 6.11. do 9.12.2017.
Nordexx je globalno priznata marka guma koja nudi najvišu razinu zadovoljstva kupaca i nadmašuje njihova očekivanja zahvaljujući primjeni najmodernije tehnologije čineći je najboljim izborom za one kojima je uz kvalitetu bitan kriterij i cijena.
Nordexx WinterSafe je naš novi brend zimskih guma koji zamjenjuje Nordexx Nivius Snow. Nordexx WinterSafe se razvija u Danskoj, kako bi udovoljio europskim i američkim standardima. Glavni nam je cilj postići najvišu kvalitetu pri izradi gume s atraktivnim dizajnom i zadržavanjem što nižih troškova za krajnje kupce.
Zimska oprema na vozilima u Hrvatskoj je obavezna u vremenskom periodu od 15.11. do 15.4.
U Hrvatskoj je zimska oprema obvezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. Obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika, izuzev vozila oružanih snaga Republike Hrvatske.
Kako biste na vrijeme osigurali svom ljubimcu vrhunske zimske gume i kako biste imali što bezbrižnije zimske dane, posjetite najbližu Tokić poslovnicu ili nazovite besplatni info telefon 0800 5775.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA