Vijesti

Total Hrvatska po prvi put na Zagreb Auto Showu

Tvrtka Total, jedan od globalnih lidera u proizvodi ulja i plina, predstavlja svoje poslovanje u Hrvatskoj kao i robne marke ulja i maziva Total i Elf posjetiteljima sajma. Francuska tvrtka Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, predstavit će po prvi put na Zagreb Auto Showu svoje poslovanje u Hrvatskoj, kao i robne marke ulja i maziva Total i Elf svim posjetiteljima sajma u trajanju od 10. do 15. travnja 2018.
Direktno prisutan u preko 110 podružnica u čitavom svijetu, Total broji preko 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju i proizvodnji boljih, sigurnijih i čišćih izvora energije. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj krajem 2017. uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan Totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim direktnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.
"Nakon službenog predstavljanja tvrtke Total na tržištu Hrvatske krajem 2017. godine, odlučili smo se za sljedeći korak, a to je predstavljanje tvrtke našim potrošačima na jednom od najznačajnijih auto sajmova u Hrvatskoj i regiji – Zagreb Auto Showu", izjavila je Tamara Mandić marketing manager tvrtke Total. „ U okviru Zagreb Auto Showa tvrtka Total će pružiti sve dostupne informacije svojim potrošačima, koji su dobrodošli na našem štandu u Paviljonu br. 6. Važno je da za naše potrošače uvijek budemo dostupni i da osjete podršku tvrtke Total u svakom trenutku.“

Total Hrvatska po prvi put na Zagreb Auto Showu
Total Hrvatska po prvi put na Zagreb Auto Showu

Svi posjetitelji Zagreb Auto Showa će moći provjeriti sve nedoumice vezane uz robne marke Total i Elf direktno s predstavnicima kompanije Total, ali i kako bi se informirali o proizvodima najnovije generacije kao što su Total Quartz Ineo ulja namijenjena vozilima grupacije Volkswagen, Total Quartz 9000 ulja razvijena za benzinske i dizel motore najviših performansi ili možda Elf ulja namijenjena ljubiteljima motocikala i moto sportova.
Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzorka nezavisnom laboratoriju ANAC s Europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni vijek motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.
Kompanija Total Croatia d.o.o. je jedini ovlašteni uvoznik Total i Elf maziva. Totalovi proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti direktno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na lokaliziranoj Internetskoj stranici www.total.hr.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA