Tehnika

Znate li koliko izdrži originalni akumulator u novom vozilu? – provedena anketa na ovom portalu je pokazala kako izdrži od pet do sedam godina

Jedna od svakako najzanimljivijih anketa koju smo proveli je bila s postavljenim pitanjem 'Koliko godina je izdržao originalan akumulator u vašem novom automobilu?' Iz ankete je vidljivo kako smo se usmjerili na nove automobile s originalno ugrađenim akumulatorom te se zaključci mogu izvoditi samo za ovaj slučaj, a ne i za rabljene automobile kojima je naknadno ugrađen novi akumulator. Anketu smo proveli u razdoblju od 16. veljače do 22. travnja 2014. i izuzetno smo zadovoljni visokim brojem glasova. Kako su se rasporedili glasovi možete vidjeti i iz priložene grafike uz ovaj članak. Prema našoj anketi možete očekivati kako će originalni akumulator u novom automobilu izdržati od pet do sedam godina, to su potvrdili glasovi čak 51 posto glasača.

Najviše glasova, čak njih 18,88 posto tvrdi kako je originalni akumulator u novom automobilu izdržao sedam godina, tek nešto manji postotak od 17,4 posto izjavio je da je izdržao šest godina, a vrlo sličan, ali ipak manji postotak od 14,8 izjavilo je kako akumulator izdrži pet godina. Skoro isti postotak od 8,5 posto odnosi se na četiri i osam godina, a zanimljivo je i kako se isti postotak od 5,5 posto odnosi na trajnost originalnog akumulatora dvije i devet godina. Nema dvojbe potvrđeno je kako ste kod novog automobila mirni s problemom oko akumulatora od pet do sedam godina.


www.AUTOMANIA.hr pratite putem Mobilni | Youtube | Twitter | Facebook | ISSUU

AUTOMANIA.TV

Učitavam video ...

ANKETA